Gratis Skolestyrken-plakat

Hent plakaten mobningens mange udtryk, og hæng den op i personalerummet.

Skolestyrken plakater

Ydmygelse, krænkelse og latterliggørelse.

Mobning har mange udtryk, og en gang imellem kan det være nødvendigt at sætte ord på noget, der er komplekst og svært at tale om – men desværre genkendeligt for mange.

Med plakaten ”Mobningens mange udtryk” har vi illustreret nogle praksiseksempler på, hvordan mobning kan foregå. Plakaten kan ikke bruges til håndtering af mobning, men som en anledning til refleksion og dialog.

Download plakaten og hæng den fx op i jeres personalerum eller andre relevante steder som led i jeres arbejde med Skolestyrken.

Og husk: Mobning er børnenes problem – men de voksnes ansvar.

Flyer: Sådan håndterer Skolestyrken mobning

Når der foregår mobning, er det ikke altid let at finde ud af, hvad der præcist er sket. Der kan opstå situationer, hvor der er mange forskellige perspektiver og forhold, du skal tage hensyn til i en ellers travl hverdag.

Skolestyrken støtter skolens lærere og pædagoger i at skabe en fælles fremgangsmåde i håndteringen af mobning.

Download flyeren ”Sådan håndterer du mobning”, hvor I kan læse om Skolestyrkens overordnede model for håndtering af mobning, der både skaber struktur og konsensus i svære mobbesituationer.

Få nyheder fra Skolestyrken

Vi er i gang med at implementere Skolestyrken landet over. Vi glæder os til at fortælle om resultaterne og til at inspirere jer til at være med.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og bliv klogere Skolestyrken.

Du kan altid afmelde dig igen.

Allerede en del af Skolestyrken?

Få viden om håndtering af mobning i Skolestyrkens forberedelsesmodul Håndtering af mobning (kræver login).