Kontakt

Kontakt Skolestyrken, hvis du ønsker yderligere information om programmet.

Gå til Kontakt

Alliancen mod mobning
  • Mary Fonden
  • Børns Vilkår
  • Red Barnet
Webinar:

Sådan styrker du trivslen gennem din undervisning

Gratis webinar om, hvordan du arbejder målrettet med trivsel i undervisningen.

Trivsel, tryghed og fællesskab er centrale forudsætninger for et godt læringsmiljø – og et godt læringsmiljø er vigtigt for trivsel.

Heldigvis behøver elevernes trivsel og god, faglig undervisning ikke at være hinandens modsætninger. Hvordan du kombinerer de to og tænker trivsel og fællesskab ind i din undervisning, kan du blive meget klogere på og få masser af inspiration til i Skolestyrkens første webinar.

Indhold

På webinaret vil du blive klogere på:

  • Begrebet fællesskabende didaktikker, der er udviklet af mobbeforsker Helle Rabøl Hansen.
    Fællesskabende didaktikker handler om at skabe motiverende undervisning, der giver tryghed og mulighed for værdig deltagelse for alle elever.
  • Hvordan du konkret kan tilrettelægge din undervisning, så den sikrer, at alle elever har trygge relationer og kan deltage i undervisningen uden frygt for at blive nedgjort, udelukket eller ignoreret.
    Bl.a. med hjælp fra Skolestyrkens materialer Trygge fællesskaber i undervisningen.

Med dig får du også fire pejlemærker, som du kan bruge, når du forbereder din undervisning.

Du vil også få indblik i erfaringer fra skoler, der allerede arbejder med at skabe trygge fællesskaber i deres undervisning.

Tilmeld dig i dag, og skab trivsel og trygge fællesskaber i din undervisning. Webinaret er GRATIS.

Hvem kan deltage?

Webinaret er for skoleledere og pædagogisk personale på skoler.

Tid og sted

Webinaret afholdes onsdag 19. maj fra 15.30 – 16.15.

Værter

På webinaret vil du møde Skolestyrkens uddannelseskonsulenter Naja Kinch Sohn og Sanne Lind, der bl.a. har udviklet et værktøj til at skabe trygge fællesskaber i undervisningen.

Tilmelding

Det er GRATIS at deltage. Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig på forhånd via formularen nedenfor.

Ved tilmeldingen til webinaret, tilmelder du dig samtidig Skolestyrkens nyhedsbrev, der udkommer 2-4 gange årligt med nyheder og information om Skolestyrken. Nyhedsbrevet, der også kan indeholde tilbud fra Skolestyrken eller Alliancen mod mobning, kan altid afmeldes igen.

Du modtager efterfølgende en bekræftelse på din tilmelding – og dagen før webinaret sender vi en mail til den e-mailadresse, du har opgivet, med et link til webinaret.

Tilladelse
Alliancen mod mobning bruger de oplysninger, du deler med os, til at sende dig linket til webinaret samt vores nyhedsbrev, der indeholder nyheder og information om Skolestyrken. Nyhedsbrevet kan også indeholde tilbud fra Alliancen mod mobning.
Du kan til en hver tid afmelde nyhedsbrevet igen ved hjælp af afmeldingslinket nederst i nyhedsbrevet eller ved at kontakte os på hej@skolestyrken.dk. Vi behandler dine oplysninger fortroligt. Læs mere i vores persondatapolitik og i cookiepolitikken for hjemmesiden. Når du trykker på "Ja tak"-knappen herunder, accepterer du, at vi kan behandle dine oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår.

Vil du tale med os?

Ring og få en snak med Skolestyrkens salgs- og marketingskoordinator Brian Harløe.

Brian træffes tirsdag og torsdag fra 9 til 14 på telefon 24 96 10 60.

Om Skolestyrken

Skolestyrken er et nyt og helhedsorienteret skoletrivselsprogram, som inkluderer hele skolen – fra pedel til skoleleder – fra indskoling til udskoling.

Formålet er at skabe trivsel og arbejde med at forebygge og håndtere mobning.

Skolestyrken er skabt i samarbejde mellem Mary Fonden, Børns Vilkår og Red Barnet.

Læs mere om programmet.