Webinar:

En god start

Gratis webinar om, hvordan I arbejder målrettet og systematisk med at skabe tryghed i de små og store overgange og derigennem styrker elevernes trivsel.

Skoledagen og skolelivet er fyldt med overgange og nye begyndelser – og det kan udfordre fællesskaberne.

Med fælles standarder for den gode start får I et godt udgangspunkt for at etablere gode rammer for elevernes skoleliv. Særligt vigtigt er de perioder, hvor det sociale fællesskab ikke er faldet på plads, og der er usikkerhed om roller, rammer, rutiner og relationer.

Hvordan I arbejder målrettet og systematisk med at skabe tryghed i de små og store overgange – og derigennem styrker trivslen på jeres skole – kan I blive meget klogere på i dette webinar fra Skolestyrken.

Indhold

På webinaret får du viden og inspiration til, hvordan I på jeres skole kan sætte fokus på den gode start – på dagen, ugen, skoleåret osv. – så I skaber de bedste forudsætninger for trivsel blandt elever på tværs af klasser, årgange og skolen.

Tilmeld dig i dag, og vær med at styrke den gode start.

Webinaret er GRATIS.

Hvem kan deltage?

Webinaret er for skoleledere og pædagogisk personale på skoler.

Tid og sted

Webinaret afholdes torsdag 12. august fra 15.30 – 16.15.

Værter

På webinaret vil du møde Skolestyrkens uddannelseskonsulenter Naja Kinch Sohn og Sanne Lind.

Tilmelding

Det er GRATIS at deltage. Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig på forhånd via formularen nedenfor.

Ved tilmeldingen til webinaret, tilmelder du dig samtidig Skolestyrkens nyhedsbrev, der udkommer 2-4 gange årligt med nyheder og information om Skolestyrken. Nyhedsbrevet, der også kan indeholde tilbud fra Skolestyrken eller Alliancen mod mobning, kan altid afmeldes igen.

Du modtager efterfølgende en bekræftelse på din tilmelding – og dagen før webinaret sender vi en mail til den e-mailadresse, du har opgivet, med et link til webinaret.

Tilladelse
Alliancen mod mobning bruger de oplysninger, du deler med os, til at sende dig linket til webinaret samt vores nyhedsbrev, der indeholder nyheder og information om Skolestyrken. Nyhedsbrevet kan også indeholde tilbud fra Alliancen mod mobning.
Du kan til en hver tid afmelde nyhedsbrevet igen ved hjælp af afmeldingslinket nederst i nyhedsbrevet eller ved at kontakte os på hej@skolestyrken.dk. Vi behandler dine oplysninger fortroligt. Læs mere i vores persondatapolitik og i cookiepolitikken for hjemmesiden. Når du trykker på “Ja tak”-knappen herunder, accepterer du, at vi kan behandle dine oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår.

Vil du tale med os?

Ring og få en snak med Skolestyrkens salgs- og marketingskoordinator Brian Harløe.

Brian træffes tirsdag og torsdag fra 9 til 14 på telefon 24 96 10 60.

Om Skolestyrken

Skolestyrken er et helhedsorienteret skoletrivselsprogram, som inkluderer hele skolen – fra pedel til skoleleder – fra indskoling til udskoling.

Formålet er at skabe trivsel og arbejde med at forebygge og håndtere mobning.

Skolestyrken er skabt i samarbejde mellem Mary Fonden, Børns Vilkår og Red Barnet.

Læs mere om programmet.