Webinar om Skolestyrken

– 30. april

Mobning og dårlig trivsel?

Kæmper din skole med dårlig trivsel eller meget mobning?

Eller ønsker I blot at arbejde endnu mere med de gode fællesskaber på skolen og få en stærkere tilgang til at håndtere mobning?

Red Barnet, Børns Vilkår og Mary Fonden har udviklet programmet Skolestyrken, der klæder hele skolen på til at understøtte trivsel og håndtere mobning.

Vil du vide mere, så tilmeld dig vores 30 min. webinar om Skolestyrken.  På webinaret giver vi dig en indføring i, hvad Skolestyrken går ud på, og hvordan Skolestyrken kan bidrage til at I får en fælles retning og et fagligt afsæt til at arbejde helhedsorienteret med at skabe bedre trivsel og forebygge mobning. Og ikke mindst nogle helt konkrete redskaber til at håndtere mobning, når den opstår.

Webinaret varer 30 minutter, og det er gratis at deltage

d. 30. april kl. 15.00

Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig på forhånd via formularen nedenfor.

 

Tilladelse
Ved tilmeldingen til webinaret, tilmelder du dig samtidig Skolestyrkens nyhedsbrev, der udkommer 2-4 gange årligt med nyheder og information om Skolestyrken. Nyhedsbrevet, der også kan indeholde tilbud fra Skolestyrken eller Alliancen mod mobning, kan altid afmeldes igen.

Du modtager efterfølgende en bekræftelse på din tilmelding – og dagen før webinaret sender vi en mail til den e-mailadresse, du har opgivet, med et link til webinaret.
Du kan til en hver tid afmelde nyhedsbrevet igen ved hjælp af afmeldingslinket nederst i nyhedsbrevet eller ved at kontakte os på hej@skolestyrken.dk. Vi behandler dine oplysninger fortroligt. Læs mere i vores persondatapolitik og i cookiepolitikken for hjemmesiden. Når du trykker på “Ja tak”-knappen herunder, accepterer du, at vi kan behandle dine oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår.