Book et online-møde med os

Skolestyrken er et effektivt skoletrivselsprogram, som inkluderer hele skolen i det vigtige arbejde med at skabe trivsel og forebygge og håndtere mobning.

Tag en uforpligtende snak med os om, hvordan vi sammen kan arbejde med trivsel og trygge fællesskaber hos jer.

Effektivt trivselsprogram med udgangspunkt i jeres skole

Alle, der arbejder med børn i skolen, drømmer om et fællesskab, hvor der er plads til alle. Desværre sker det alligevel alt for ofte, at børn bliver mobbet, har det svært og mistrives.

Men hvordan kan I som skoleledelse sikre et målrettet og systematisk trivselsarbejde, der forebygger mobning og gennemsyrer hele skolens kultur?

Book et gratis og uforpligtende online-møde med Skolestyrken, og få en snak om, hvordan vi sammen kan arbejde med netop jeres ønsker og behov.

Book et uforpligtende online-møde med os

Vil du høre mere om, hvordan Skolestyrken kan hjælpe jer med en skræddersyet løsning, der tager udgangspunkt i netop jeres skole? Udfyld formularen her, så vender vi hurtigst tilbage for at aftale et endeligt tidspunkt.

Du kan til en hver tid afmelde igen ved at kontakte os på hej@skolestyrken.dk. Vi behandler dine oplysninger fortroligt. Læs mere i vores persondatapolitik og i cookiepolitikken for hjemmesiden. Når du trykker på “Ja tak”-knappen herunder, accepterer du, at vi kan behandle dine oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår.

Hvem er vi

Mary Fonden, Børns Vilkår og Red Barnet ønsker en fremtid, hvor ingen oplever mobning. Derfor har vi samlet kræfterne i Alliancen mod mobning. Skolestyrken er Alliancens fælles initiativ. Læs mere

Alliancen mod mobning
  • Mary Fonden
  • Børns Vilkår
  • Red Barnet
Med støtte fra
  • A.P. Møller Fonden
  • TrygFonden
  • Ole Kirk's Fond